"Apua, siis ihan tippa linssissä katselen kuvia koska a) ne on upeita b) en usko että tuossa oon minä c) silti nää kuvat on JUST sitä mitä haluan tuleville firman verkkosivuille ja someen laittaa, näistä välittyy ihan just sellainen minä mitä haaveilinkin kuvien avulla välittäväni. Voin sanoa että ikinä koskaan millonkaan ei kukaan kuvaaja oo saanut näin mahtavia kuvia ja näin paljoa kerralla, plus aivan supernopeesti. Oon ihan sanaton <3 Eli KIITOS!!! Tiedän tasan kehen ottaa yhteyttä kun jatkossa tartten kuvia ja/tai videoo :)"
"Oskarin kanssa työskentely on ennenkaikkea hauskaa, sujuvaa ja voin luottaa siihen, että hommat hoituvat ammattitaitoisesti. Olemme kuvanneet yhdessä monia erilaisia projekteja aina verkkovalmennuksen videomateriaaleista kaupallisiin kampanjoihin. Tuotettu sisältö on saanut myös erinomaista palautetta brändeiltä ja luotan itse Oskarin ammattitaitoon täysin. Editointi on aina tasalaatuista ja työnjälki sopii toivottuun brändi-ilmeeseen. Erityiskiitosta myös siitä, kuinka nopeasti Oskari tuottaa kuvat/videot ja lähettää ne asiakkaalle. Meille on hioutunut toimiva tapa työskennellä yhdessä ja olen kerta toisensa jälkeen erittäin tyytyväinen työn jälkeen. Kuvauspäivät ovat itselle aina ihana piriste työviikon keskelle."
"Oskarin kanssa työskentely on mukavaa ja ammattitaitoista. Oskari pitää huolen siitä, että valotukset ja kuvan taustat on kunnossa, itse voi vaan keskittyä olemaan kameran edessä. Työnjälki on todella laadukasta ja on mukavaa, että valmiit kuvat saa nopeasti. Oskarin kanssa on helppo sopia kuvauksista ja aikatauluista sekä saada myös ideoita kuvauksiin halutessa. Olen suositellut Oskaria myös eteenpäin!"
"Kävimme Oskarin kanssa kuvaamassa minulle kuvia yhteistyökumppanilleni. Löysimme nopeasti hyvän paikan, jota Oskari suositteli. Saimme erittäin nopeasti kuvaukset pakettiin ja sain monta onnistunutta kuvaa. Käytimme salamaa tehostamaan meikkiäni. Oskarilla oli hyviä ideoita eri kuvaus spoteissa. Oskarin kuvattavana on helppo olla ja hän osaa sopivasti ohjeistaa asentojani, että saamme mahdollisimman hyvät kuvat. "
"Olin Oskari Rannan kuvauksissa vähän aikaa sitten. Paras kuvauskokemus tähän mennessä! Oskarin kanssa oli helppo työskennellä ja lopputulos oli upea. Oskarin työstämistä kuvista tuli juuri sellaisia kuin halusin."
"Tykkäsin kuvista tosi paljon ja olin tyytyväinen koko kuvaukseen. Oskarin kanssa on aina yhtä hauskaa olla kuvauksissa ja hän saa parhaimmat puolet esiin."
"Kuvattavana oli hyvin helppo ja miellyttävä olla. Oskari osaa mielestäni katsoa hyvin lokaatiot missä kuvataan ja missä asennossa minun olisi hyvä olla. Kuvien editointi vastasi juuri sitä mitä toivoin. On ilo jatkaa Oskarin kanssa yhteistyötä!"
Back to Top